Contact us Support 

Alihankinta 2023 ylitti odotukset

NEWS | 9.10.2023

Article header image

35-vuotisjuhlia viettänyt Alihankinta kokosi kolmen päivän aikana Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen kaikkiaan 16 925 kävijää. Huikea määrä!

Meille messut olivat taas täynnä hyviä kohtaamisia. Osastollamme kävi yli 2 000 messuvierasta. Meillä oli ilo tavata uusia ja vanhoja tuttuja, nykyisiä ja tulevia asiakkaita, yhteistyökumppaneita sekä suunnitteluohjelmistoista, 3D CAD -suunnittelusta ja SOLIDWORKSistä kiinnostuneita henkilöitä.

Keskusteluita käytiin teemamme mukaisesti siitä, miten pilvipalvelut tuovat täydellisen vapauden tehdä mitä haluat ja missä haluat yhdessä tiimisi kanssa. Luonnollisesti puhuttiin pilvipalveluiden tuomista mahdollisuuksista, eduista ja hyödyntämisestä sekä niiden rajoitteista. Asiaa riitti myös muista SOLIDWORKS-ratkaisuista ja omista tuotteistamme sekä tarjoamistamme palveluista ja koulutuksista.

Puhuttiin osastollamme myös muista asioista. Vaihdettiin kuulumisia, ihmeteltiin messuhälinää ja ihasteltiin osastoamme. Yksi iso puheenaihe oli arvontapalkintonamme ollut Packraft reppukanootti. Yksi jos toinen haaveili sen antamasta vapaudesta lipua pitkin erämaajärviä ja -jokia. Olemme arponeet kanootin ja ilmoittaneet voittajalle.

 

Lämmin kiitos jokaiselle messuvieraallemme!

YOU MIGHT ALSO BE INTERESTED


Article thumbnail
Blog | 16.8.2018
Vain taivas on rajana! Hyödynnä PDM Professionalin työtä tehostavat lisäominaisuudet
SOLIDWORKS PDM Professional tuo käyttöösi Standard-versiosta tutut ominaisuudet rajoittamattomina ja tukun lisäominaisuuksia helpottamaan jokapäiväistä työtä.
Read more
Article thumbnail
Blog | 15.6.2016
Suunnittelua tuotantoon vai Tuotannonsuunnittelua?
Moniko on miettinyt suunnitteluosaston tuottaman materiaalin istuvuutta yrityksen toimintaan ja tuotannon vaatimuksiin? Monessako yrityksessä OIKEASTI suunnittelu, tuotannonsuunnittelu ja tuotanto istuvat samassa pöydässä miettimässä, että kuinka …
Read more
Article thumbnail
Blog | 19.3.2021
Miten minimoit massavoimat?
Mitä työkaluja käytät, kun haluat selvittää mekanismissa vaikuttavia voimia? Entä, miten lähdet optimoimaan rakennetta niin, että voimat olisivat mahdollisimman pienet? Näytän yksinkertaisella mäntämekanismilla, miten sen …
Read more