Contact us Support 

Pohjoinen Teollisuus 22.–23.5.2024 Oulussa: Nähdään osastolla 728!

CAMPAIGN | 9.4.2024

Article header image

Pohjoisen Suomen suurin teollisuustapahtuma järjestetään toukokuun lopulla Ouluhallissa. Paikalla on 350 näytteilleasettajaa, ja tietenkin myös me olemme siellä. Sinulla on siis mainio tilaisuus käydä jututtamassa asiantuntijoitamme ja kuulla miten voimme auttaa sinua tekemään töitäsi milloin ja missä haluat. Kannattaa myös osallistua messuarvontaamme.

Tämän päivän työarkeen kuuluu yhteistyö lähellä ja kauempana olevien työkavereiden ja kumppaneiden kanssa. Asiat on saatava hoidettua sujuvasti niin paikallisissa kuin globaaleissakin verkostoissa.

Meillä on keinomme auttaa siinä, että saat tehtyä työsi koska vaan ja missä vaan. Onnistuuko se erämaassa tai leirinuotiolla? Tule käymään messuosastollamme, ja kuulet lisää.

 

Osallistu reppukanootin arvontaan!

Olemme messuilla eräilyhengessä, ja arvomme messuvieraidemme kesken reppuun pakattavan Packraftin ja varustepaketin. Packraft on ilmalla täytettävä, erittäin kestävästä materiaalista valmistettu helposti liikuteltava kanootin kaltainen lautta. Sillä on tulevana kesänä mukava lipua etätöihin tai lomailemaan. Jo tämä on hyvä syy suunnata osastollemme.

 

Pilvipalveluiden myötä sinulla on täydellinen vapaus tehdä mitä haluat ja missä haluat yhdessä tiimisi kanssa

SOLIDWORKS ja 3DEXPERIENCE® -tuotteissa on paljon etä- ja tiimityön mahdollistavia ominaisuuksia. Käytettävissä on toimintoja, jotka helpottavat mm. 3D-jakamista, merkintöjen tekemistä, datan säilyttämistä, piirustusten tarkastelua ja vaivatonta tiedostojen hallintaa.

Kaikkiin uusiin SOLIDWORKS Desktop CAD -lisensseihin lisenssityypistä riippumatta sisältynyt pilvipalvelu. Aikaisemmin hankittuihin SOLIDWORKS Desktop -lisensseihin pilvipalvelut saa päivityksellä.

 

Meiltä saat lisenssit ja tarvitsemasi tukipalvelut

SOLIDWORKS ja 3DEXPERIENCE® -ohjelmistojen lisäksi olemme kehittäneet CustomWorksin ja muita omia ohjelmistoja, jotka auttavat tehostamaan työskentelyä entisestään. Selvitämme ohjelmistotarpeesi, ja tarjoamme sinulle parhaiten sopivan ohjelmistokokonaisuuden.

Saat meiltä kaikki tarvitsemasi tukipalvelut, jotta suunnitteluohjelmistojen käyttöönotto ja käyttö sujuvat ilman turhia hidasteita ja murheita. Palveluihimme kuuluvat ohjelmistojen käyttöönottopalvelut, koulutukset, konsultointi ja viiden tähden asiakaspalvelu.

 

Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtuma Ouluhallissa 22.–23.5.2024

Tapahtuman ohjelma, näytteilleasettajat ja muuta lisätietoa: https://pohjoinenteollisuus.expomark.fi/

Rekisteröidy tapahtumaan jo etukäteen: https://visit.messukeskus.com/registration/Registration/Login?id=564-24075-1854

 

Nähdään CadWorksin osastolla 728!

Haluatko kuulla lisää pilvipalveluista, SOLIDWORKS ja 3DEXPERIENCE® -tuotteissa, CustomWorksistä, koulutuksista, viiden tähden asiakaspalvelusta taikka osallistua arvontaan? Tervetuloa osastollemme Ouluhallissa, ja jutellaan lisää.

Contact us

If you took an interest on our offer, write us your contact information and tell us a little bit about your needs. We'll be in touch.

YOU MIGHT ALSO BE INTERESTED


Article thumbnail
News | 2.5.2022
Pohjoinen Teollisuus 18.-19.5.2022 Oulussa: Vieraile osastollamme 718!
Kahden vuoden tauon jälkeen Oulussa järjestetään Pohjoinen Teollisuus -tapahtuma, ja mekin olemme siellä. Tule jututtamaan asiantuntijoitamme ja samalla voit osallistua SOLIDWORKSillä suunnitellun Oura-älysormuksen arvontaan. Nähdään …
Read more
Article thumbnail
Blog | 11.4.2017
Tiesitkö (uskotko) tämän IoT:stä?
Monelle tuotesuunnittelijalle IoT on jo arkista todellisuutta. Rajat mekaniikka-, elektroniikka- ja sähkösuunnittelun välillä ovat katoamassa. Työkalutkin kehittyvät ajan mukana, mutta itse ilmiöstä ollaan edelleen montaa …
Read more
Article thumbnail
Blog | 12.11.2018
Virtuaalisuus tulee suunnitteluun askel kerrallaan
Tekniikan kehittyessä työtavat ja tiedonjako kehittyvät. Uusia tekniikoita jakaa suunnittelijan tuottamaa tietoa ilmestyy jatkuvasti. Paperipiirustus kuitenkin istuu tiukassa yritysten prosesseissa. Oma veikkaukseni on, että virtuaalisuus …
Read more