Contact us Support 

SOLIDWORKS Network-verkkolisenssien ja niiden ylläpitosopimusten sekä koulutusten hinnat muuttuvat 1.7.2024

NEWS | 10.5.2024

Article header image

SOLIDWORKS lisenssit ja ylläpitosopimukset

SOLIDWORKS Network-verkkolisenssien hinnat muuttuvat, ja uudet hinnat tulevat voimaan heinäkuun alussa. Samassa yhteydessä muuttuvat verkkolisenssien ylläpitosopimusten hinnat. Voimassa olevissa sopimuksissa hinta päivittyy ylläpitojakson vaihtuessa seuraavan kerran 30.6.2024 jälkeen. Myös 3DExperience-roolien vuosihinta muuttuu 1.7.2024 alkaen.

Nykyiset hinnat ovat voimassa kaikissa ennen hintamuutosta tehdyissä ylläpitosopimuksissa sopimuskauden loppuun. Myymme 12 tai 36 kuukauden pituisia verkkolisenssien ylläpitosopimuksia nykyisellä hinnalla kesäkuun loppuun asti. Myös kesäkuun yli voimassa olevia sopimuksia voi päivittää ostamalla uuden ylläpitojakson 30.6.2024 mennessä.

SOLIDWORKS Single user-lisenssien hankinta- ja ylläpitohintoihin ei tule muutoksia.

Heinäkuun alun hintamuutokset vaikuttavat SOLIDWORKS-tuotteiden hinnoitteluun maailmanlaajuisesti ja tulevat voimaan kaikilla markkinoilla. Maakohtaiset hintamuutokset: https://www.3ds.com/terms/price

Koulutukset

Koulutusten uudet hinnat koskevat 1.7.2024 jälkeen pidettäviä koulutuksia. Myös koulutusseteleiden hinta ja arvo muuttuvat heinäkuun alussa.

Koulutusseteleitä voi ostaa nykyisellä hinnalla kesäkuun 2024 loppuun asti, ja setelit ovat normaalisti voimassa ostohetkestä yhden vuoden. Jatkossakin yhdellä koulutussetelillä voi maksaa yhden päivän koulutuksen seteliin nimetylle henkilölle. Koulutusseteleitä hyödyntämällä voi 1.7.2024 jälkeen pidettäviin yleisiin SOLIDWORKS-koulutuksiimme osallistua vielä nykyisillä hinnoilla.

Hyödynnä nykyiset hinnat tekemällä tilaukset kesäkuun loppuun mennessä!

Vielä on melkein 2 kuukautta aikaa tehdä sopimuspäivitykset ja tilaukset voimassa olevilla hinnoilla. Samalla varmistat sen, että tiedät käytössä olevien ohjelmistojen kustannukset jopa vuoteen 2027 asti.

Tarkempia tietoja uusista hinnoista ja tilausten tekemisestä saat myyjiltämme.

https://www.cadworks.fi/fi/contact/?category=myynti

YOU MIGHT ALSO BE INTERESTED


Article thumbnail
News | 1.12.2021
SOLIDWORKS 2022 What's New webinaarisarja Youtubessa!
Olemme koostaneet What's New 2022 -webinaareistamme tallenteet katsottavaksi Youtubeen.
Read more
Article thumbnail
News | 12.9.2022
Alihankintamessut 27.–29.9.2022 Tampereella: Vieraile osastollamme C819
Jokasyksyiset Alihankintamessut ovat pian käynnissä, ja tietysti myös me olemme siellä. Osastomme sijaitsee tutulla paikallaan C-hallissa. Tule tapaamaan asiantuntijoitamme ja juttelemaan vaikka entistä monipuolisemmista tavoista …
Read more
Article thumbnail
Blog | 28.6.2016
Onnistunut käyttöönotto: Alkukartoituksesta tukea SOLIDWORKS-ohjelmiston hankintaan
Ainoastaan suunnitteluohjelmaa tuijottaessa jätetään 80% järjestelmän mahdollisuuksista huomioimatta – huolellinen alkukartoitus selvittää asiakkaan tarpeet ja on onnistuneen SOLIDWORKS-ohjelmiston käyttöönoton edellytys. Onnistu näillä vinkeillä!
Read more